Bors de peste

Gasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de peste, ceapa, patrunjel, morcov, ardei, ulei, bulion de rosii si verdeata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 ardei
  • 5 ml ulei
  • sare
  • 1 lingura bulion
  • 200 gr rosii
  • 500 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie subtiri si se inabusa in ulei. Se adauga bulionul de rosii, apoi 2,5 l de apa, sare si se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul fiert separat, pestele taiat in bucati, rosiile curatate de pielite si taiate cubulete. Se lasa la fiert 15-20 de minute, la foc mic.


Se serveste borsul presarat cu patrunjel si leustean verde si ardei iute.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Ciorba de miel

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc