Borsul de praz se prepara usor si rapid, avand nevoie doar de cateva ingrediente folosite des in bucatarie: praz, orez, rosii, ceapa, ulei si bors.
Bors de praz se prepara astfel: zarzavaturile se curata, apoi se taie marunt si se pun in apa cu sare, la fiert. Se adauga prazul curatat, taiat in bucati mici si calit in prealabil, dupa ce legumele s-au inmuiat bine. Se adauga orezul, apoi rosiile feliate, borsul fiert separate, verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Se mai lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se ia de pe foc.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii