Radacinoasele se rad,se spala se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca.Sfecla se spala bine,se curata si nu se mai spala deoarece isi pierde din rosea
Radacinoasele se rad,se spala se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca.Sfecla se spala bine,se curata si nu se mai spala deoarece isi pierde din roseata,apoi se rade pe razatoarea mare.Se pune 1.5l apa la fiert si cand da in clocot se pun legumele si jumatate din sfecla si se lasa sa fiarba pana sunt gata,apoi se adauga sare.Se pune 1l bors int-o cratita pe marginea plitei cu 1/2sfecla rasa ca sa coloreze borsul,apoi se strecoara,se toarna in oala co legume si se acreste dupa gust.
Se serveste cu smantana pusa la masa in farfurie si cu mamaliguta calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii