Radacinoasele se rad,se spala se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca.Sfecla se spala bine,se curata si nu se mai spala deoarece isi pierde din rosea
Radacinoasele se rad,se spala se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca.Sfecla se spala bine,se curata si nu se mai spala deoarece isi pierde din roseata,apoi se rade pe razatoarea mare.Se pune 1.5l apa la fiert si cand da in clocot se pun legumele si jumatate din sfecla si se lasa sa fiarba pana sunt gata,apoi se adauga sare.Se pune 1l bors int-o cratita pe marginea plitei cu 1/2sfecla rasa ca sa coloreze borsul,apoi se strecoara,se toarna in oala co legume si se acreste dupa gust.
Se serveste cu smantana pusa la masa in farfurie si cu mamaliguta calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii