Bors de stevie cu macris

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in unt sau in ulei. Se adauga apa si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se pune orezul lasind sa fiarba pina cind

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 400 gr. stevie
  • 200 gr. macris
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 lingurite marar
  • patrunjel si leustean tocat
  • 2 lingurite orez
  • 2 linguri unt sau ulei
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in unt sau in ulei. Se adauga apa si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se pune orezul lasind sa fiarba pina cind este aproape gata. Se adauga stevia si macrisul taiate subtiri, se lasa sa dea un clocot, se adauga borsul clocotit si se lasa sa mai fiarba incet pina cind este gata orezul. Se adauga verdeata si se drege cu un ou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc