Bors de urzici

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugind apoi faina, boiaua si sarea. Se toarna apa si, dupa ce da un clocot, se pun orezul si u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 1 buc. ceapa mica
  • 2 lingurite orez
  • un virf de cutit de boia
  • 2 linguri ulei sau unt
  • 1/2 lingurita faina
  • sare
  • 1 ou
  • 2 farfurii adinci de frunze de urzici
  • verdeata

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugind apoi faina, boiaua si sarea. Se toarna apa si, dupa ce da un clocot, se pun orezul si urzicile bine spalate, oparite si tocate mai marunt. Se lasa sa fiarba incet acoperit, pina ce orezul este aproape gata. Se adauga borsul clocotit lasind sa mai dea citeva clocote. La urma se adauga verdeata tocata. Se drege cu ou batut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc