Pentru bors de urzici cu orez si legume se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb, se pregataste rintasul.
Pentru bors de urzici cu orez si legume se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb, se pregataste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cand au fiert se adauga borsul clocotit.
Se serveste cu mamaliga.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseretete pentru sezonul rece
Chiftele marinate cu ciuperci de padureSunt tare bune de servit atat ca atare (mai ales cand sunt inca calde) cat si alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte, de pus...
Impletituri cu mix de seminteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii