Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata, ceapa amruntita, morcovul
Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata, ceapa maruntita, morcovul si cartofii taiati cubulete si orezul spalat. Dupa ce au fiert toate, se adauga zeama de varza si mararul si se lasa sa dea odata in clocot.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii