Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea maru
Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg sau taiat in bucati mai mici. Cind sint arpoape fierte se adauga si zarzavatul de ciorba, se mai lasa max. 15 minute sa fiarba, apoi se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau zeama de varza, se sareaza si la sfirsit se pune mararul tocat marunt. Optional, se poate pune la fiert o data cu varza si ciolanul o legatura de cimbru, care se scoate din bors la sfirsit.
Se serveste cald cu ceapa rosie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii