Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si verdeata.
Borsul de zarzavat cu peste se prepara asa: pestele se curate, apoi se taie in felii mari. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga rosiile maruntite. Se rade casul, apoi se adauga ulei si piper. Se taie marunt morcovii, se dau ardeii pe razatoare si se toaca marunt usturoiul si busuiocul, dupa care se adauga peste ceapa si rosii. Se amesteca bine, apoi se pune totul intr-o oala cu 5 l de apa care fierbe. Se adauga delikat pentru legume si pestele taiat bucati. Dupa ce au fiert legumele si pestele, se adauga delikat bors, dupa gust.
Borsul se serveste cald, presarat cu leustean verde deasupra.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii