Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita
Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita de miel si coada taiata bucati mici, acoperite cu apa rece.
Se fierbe totul la foc mic o ora, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta, spre a se lasa sa fiarba inca o jumatate de ora la foc mic.
Se adauga bulionul, orezul fiert separat si borsul fiert si spumuit.
Se drege borsul cu smintina batuta cu bors fierbinte si se serveste foarte cald.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Oua umplute cu ciuperci
Ghiveci la cuptor
Ciorba de perisoare a la grec
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii