Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.
Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.
Cind carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.
Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smintina batute bine.
Borsul de miel se serveste foarte cald.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Salata de ciuperci cu cartofi
Rosii umplute cu piept de pui
Salata de orez cu ton legume si capere
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaRetete de suflet Mai aveam un pic de pesto in borcan asa ca m-am gandit sa il termin :D
Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock PotSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii