Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.
Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.
Cind carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.
Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smintina batute bine.
Borsul de miel se serveste foarte cald.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Salata de ciuperci cu cartofi
Rosii umplute cu piept de pui
Salata de orez cu ton legume si capere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii