Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.
Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.
Cind carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.
Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smintina batute bine.
Borsul de miel se serveste foarte cald.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Salata de ciuperci cu cartofi
Rosii umplute cu piept de pui
Salata de orez cu ton legume si capere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii