Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert in apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, dupa care se face focul mic si se
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert in apa rece. Se spumuieste cind da in clocot, dupa care se face focul mic si se fierbe pina cind carnea se inmoaie usor.
Atunci se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, se sareaza si se continua fierberea. Se acreste mincarea cu 1 litru de bors fiert separat, se adauga o data cu borsul taiteii fierti si scursi, se pune leustean tocat deasupra si se coloreaza cu o lingura de bulion.
Borsul de porc este gras, de aceea se poate degresa tinind o felie de piine in supa inainte de a o acri. Cind toate operatiile s-au terminat, se mai tine oala pe foc mic insa zece minute, dupa care se ia de pe foc.
Se drege cu doua oua batute spuma cu putin bors fierbinte.
Se serveste foarte cald, cu ardei iute.
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Ciorba de salata ca la Brasov
Ciorba de loboda
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii