Se spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se pune la fiert in apa rece
Se spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Se spumuieste cand da in clocot, apoi se adauga zarzavatul de supa taiat fideluta si ceapa tocata marunt. Cand zarzavatul a fiert, se sareaza dupa gust si se acreste cu bors fiert separat. Se adauga sosul de rosii, leusteanul tocat si taiteii fierti si scursi. Se fierbe totul inca zece minute, dupa care se ia oala de pe foc.
Borsul se drege dupa un sfert de ora, cu smintina si ou batute cu bors fierbinte. Se serveste cald, cu ardei iute alaturi.
Alte retete ciorba recomandate
Bors de urzici
Supa ciuperci
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii