Bors din carne de vaca

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg carne si un os cu sita sau maduva
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • 1/4varza
  • o ceapa
  • putina fasole cerde
  • 2-3rosii
  • sare
  • 2l apa

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si marginile oalei.Se lasa sa fiarba pe foc mai mic sau in oala sub presiune.Dupa o ora se adauga ceapa,sare,legumele spalate si rase pe razatoarea mare,fasolea taiata bucatele mici si varza taiata taitei.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este fiarta bine.Se fierbe separat borsul(un clocot),apoi se toarna in oala cu carne si se acreste dupa gust.Se adauga patrunjel verde tocat si se serveste.
Cine doreste pune smantana in farfurie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori