Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si
Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si marginile oalei.Se lasa sa fiarba pe foc mai mic sau in oala sub presiune.Dupa o ora se adauga ceapa,sare,legumele spalate si rase pe razatoarea mare,fasolea taiata bucatele mici si varza taiata taitei.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este fiarta bine.Se fierbe separat borsul(un clocot),apoi se toarna in oala cu carne si se acreste dupa gust.Se adauga patrunjel verde tocat si se serveste.
Cine doreste pune smantana in farfurie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii