Bors din carne de vitel

Pentru a prepara aceasta reteta de bors din carne de vitel, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, orez, ceapa, morcovi, ardei, bors, bulion, cartofi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5 kg carne de vitel
  • o ceasca orez
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 l bors
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • un cartof mare

Mod de preparare

Cand incepeti sa pregatiti bors din carne de vitel, carnea de vitel taiata bucati se pune la fiert si se ia spuma de mai multe ori. Se adauga ceapa taiata murunt si morcovii dati prin razatoare, ardeiul taiat cubulete. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga si orezul. Dupa ce si acesta a fiert se pune si cartoful taiat cubulete si sare. Dupa fierberea cartofului, se pune borsul, dupa gust, bulionul.


Bors din carne de vitel se serveste cu leustean tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori