Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se spumuies
Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece.
Se spumuieste cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cind carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust.
Cind carnea se poate consuma, se adauga leusteanul tocat si rosiile taiate felii subtiri.
Borsul se drege cu ou si smintina batute bine cu trei linguri de bors fierbinte, dupa ce s-a racit un sfert de ora.
Se serveste cald.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Rulada de pui intreg
Pui cu ananas
Bors de pui cu taitei de casa
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii