Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se indepart
Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cand carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust. Cand carnea se poate consuma, se adauga leusteanul tocat si rosiile taiate felii subtiri. Borsul se drege cu ou si smantana batute bine cu trei linguri de bors fierbinte, dupa ce s-a racit un sfert de ora. Se serveste cald.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba spanac
Supa ciuperci
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneUn preparat foarte bun ce poate fi servit atat simplu dar ca si o garnitura langa carnita. Sper sa va fie pe plac ca noua...
Sufleu de cartofiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii