Pentru borsul moldovenesc cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati.
Pentru borsul moldovenesc cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Patrunjelul si leusteanul se spala, se taie marunt. Borsul se fierbe, se strecoara. Morcovii, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie marunt. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie fasii si se oparesc. Bucatile de carne se fierb in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele (ceapa, telina, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac), castravetii murati si cuburile MAGGI. Cand legumele si carnea au fiert, se adauga bors si se continua fierberea 10 minute. La finalul fierberii se adauga leustean verde si patrunjel verde.
Borsul moldovenesc cu carne de vita se serveste fierbinte; deasupra se presara restul de patrunjel verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii