Pentru borsul pescaresc cu multe legume capetele si cozile de peste se curata si se spala. Se scot osul amar si urechile.
Pentru borsul pescaresc cu multe legume capetele si cozile de peste se curata si se spala. Se scot osul amar si urechile. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Leusteanul, morcovul si patrunjelul se spala, se taie fin. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 75 ml de apa. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate si bors. Dupa 5 minute de fiert se adauga bucatile de peste si se continua fierberea. Se adauga rosii, marar verde, leustean verde, jumatate din cantitatea de patrunjel verde si sare.
Borsul pescaresc cu multe legume se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii