Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat. Se dauga borsul, rosiile concasate, se dr
Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat.
Se dauga borsul, rosiile concasate, se drege si se asezoneaza.
Se adauga pestele taiat cuburi, verdeata, se acopera oala cu capac si se lasa la fiert.
Se asteapta 20 minute, apoi se serveste borsul in castroane de lut ars sau din lemn, se aduga dupa placere: tarhon, mujdei de usturoi sau lamaie. Se serveste cu vinuri albe seci sau demiseci.
Il recomand seara, intre 17-19.
Neaparat ardei iute proaspat sau murat, mamaliga si galuste din gris, cartofi fierti in coaja si orez etc drept garnitura
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseNoua ne plac prajiturile cu urda, iar aceasta este una dintre preferatele noastre. Se poate pregati si cu alte fructe de...
Desert prajitura cu visine si urda
Comentarii