Bors rusesc

Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cit sa le acopere. S

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne cu oase
  • 1 sfecla rosie
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1/2 varza mica
  • 1 cartof
  • 2 cepe
  • 100 g mazare
  • 1/2 praz
  • sare
  • 1 l bors
  • leustean sau cimbru
  • smintina

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cit sa le acopere.

Se spumuieste cind da in clocot, se mai fierbe pina cind se inmoaie carnea, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta impreuna cu legumele spalate si tocate.

Se fierbe in continuare, se sareaza si se acreste cu bors fiert si spumuit, cind legumele sint fierte.

Se parfumeaza borsul cu leustean tocat si se drege cu smintina.

Se serveste cald.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba de varza cu iaurt

Ciorba de cartofi cu tarhon

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori