Borsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata se taie bucati potrivite si se pune la fiert.
Borsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata se taie bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a dat in clocot, se ia spuma, continuand fierberea la foc moale cu vasul acoperit, apoi separat se curata si se spala zarzavaturile. Ceapa se taie marunt si se adauga la carnea care fierbe, dupa care se adauga fasolea, morcovul, patrunjelul, telina si sfecla taiate feliute sau date pe razatoare. Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga varza taiata felii si cartofii taiati cubulete.
Separat, se fierb rosiile, se dau prin sita si se adauga cand zarzavaturile sunt fierte. intr-o tigaie, se prajeste putin slanina, apoi se toarna in oala, se potriveste de sare si se mai da un clocot, se trage oala deoparte si se presara leusteanul tocat. Din sfecla rosie, rasa se opareste putin, se presara cu sare si se stropeste cu otet. Inainte de a se servi se strecoara sfecla si cu zeama obtinuta se coloreaza borsul rusesc, se bate galbenusul cu smantana, dregem borsul si presaram patrunjel tocat marunt.
Borsul rusesc se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtE primul an când pregătesc astfel de castraveți. Nici mie nu-mi vine să cred, dar după experiența de anul trecut, când...
Castraveti de vara muratiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii