Pentru bors sanatos de sfecla cu smantana sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, ca sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata.
Pentru bors sanatos de sfecla cu smantana sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, ca sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cand sint fierte, se adauga o lingura de faina desfacuta in putina apa rece, iar dupa cateva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocate. Se lasa sa dea 2-3 clocote Se serveste cu cite o lingura de smantana pentru fiecare farfurie.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtE primul an când pregătesc astfel de castraveți. Nici mie nu-mi vine să cred, dar după experiența de anul trecut, când...
Castraveti de vara muratiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii