Bors sanatos de sfecla cu smantana

Pentru bors sanatos de sfecla cu smantana sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, ca sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sfecle de marime mijlocie
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • patrunjel si leustean verde
  • ½ l bors
  • 20 g smantana
  • sare

Mod de preparare

Pentru bors sanatos de sfecla cu smantana sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, ca sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cand sint fierte, se adauga o lingura de faina desfacuta in putina apa rece, iar dupa cateva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocate. Se lasa sa dea 2-3 clocote Se serveste cu cite o lingura de smantana pentru fiecare farfurie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc