Ciorba de peste o reteta de ciorba delicioasa, potrivita pentru perioadele postului in care avem dezlegare la peste. O ciorba delicioasa si aromata, cu multe legume.
Toate legumele le taiem cubulete. Albitura se da prin razatoare. Calim ceapa, adaugam morcovul si legumele. Cand legumele sunt aproape gata adaugam si pestele taiat bucati si capetele bine curatate. Pestele nu trebuie lasat sa fiarba mult. Puteti folosi mai multe tipuri de peste.
Spre final adaugam orezul si rosiile pasate sau taiate cubulete . Acrim cu borsulul pe care l-am fiert in prealabil. Punem si putina verdeata si o ceapa. Se poate pune si niste leustean uscat. Mai puteti adauga niste pasta de tomate concentrate. Se serveste atat calda cat si rece alaturi de ardei iute.
Ciorba de peste este delicioasa si sanatoasa, perfecte pentru perioadele cu dezlegare la peste.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorA doua incercare de tort castel. Chiar daca nu este perfect, de data aceasta parca seamana mai bine cu un castel.
Tort castelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii