Ciorba de peste

Ciorba de peste este o reteta de ciorba potrivita pentru zilele cu dezlegare la peste, o supa pentru iubitorii de peste.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Ciorba de peste

Ingrediente

  • 4 feluri de peste (capete si cozi): eu am folosit somn
  • stiuca
  • caras si rosioara
  • 2 cepe mari
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac mare
  • o telina mica
  • o legatura de patrunjel verde
  • o legatura de leustean
  • 5l bors

Mod de preparare

Se pun la fiert in tr-o oala de 4 litri, 1,5 litiri de apa, si putina sare. Se adauga legumele si se fierbe totul; cand legumele sunt aproape fierte, se adauga capetele si cozile de peste si se lasa la fiert inca 15 minute, la foc mic. Inainte de a lua de pe foc, se adauga frunze de patrunjel si de loboda, si se acreste cu borsul si se mai lasa sa deea un clocot.

Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi


Se serveste fierbinte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori