Ciorba de varza cu costita afumata este o reteta de ciorba de varza delicioasa. Aceasta reteta de ciorba cu costita afumata este potrivita pentru iarna.
Se inabusa ceapa in ulei si apa in proportii egale. Se adauga morcovul, telina si ardeiul gras, toate tocate in cuburi mici si costita afumata taiata in bucati potrivite.
Se calesc impreuna 1 minut, amestecand continuu, apoi se toarna apa fierbinte, cat sa acopere totul.
Supa se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand legumele si carnea sunt fierte pe jumatate.
Se adauga acum, varza taiata fideluta, sucul de rosii, sare si piper dupa gust. Se mai fierbe inca 15-20 minute, apoi se adauga borsul sau zeama de varza (fierte mai intai separat).
Dupa inca doua – trei clocote, se opreste focul. Se presara deasupra, patrunjel verde tocat marunt si putin cimbru uscat.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Cele doua functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
-Tehnologia cu incalzire 3D. Caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci in mancare.
- Cele 12 programe diferite de gatire care pot indeplini toate poftele familiei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii