O ciorba cu multe....multe legume calite!
Pentru inceput vom curata legumele si le vom taiat marunt, dupa care intr-o oala vom pune 2-3 linguri de ulei si vom sota legumele: ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul kapia si patrunjelul in ulei pana devin sticloase.
Turnam apa calduta peste legume si lasam la fiert circa 20 minute, timp in care ne ocupam de perisoare.
Pentru acestea, vom amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, orezul, oul, faina, patrunjel verde tocat. Amestecam bine, condimentand cu sare si piper si incepem sa formam perisoare, cat mai mici, ajutandu-ne de un bol cu apa rece. Adaugam rosiile blenduite in oala cu legumele.
Dupa 2-3 clocote, adaugam cu grija perisoarele formate, avand grija sa reducem din intensitatea focului. Potrivim de sare, piper si acrim cu bors proaspat de putina.
Mai fierbem 10 minute dupa care oprim si presaram patrunjel verde tocat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii