Borsuri

Reteta Ciorba ruseasca

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 
gospodariu postat de
Postat pe: 30-01-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de Gaina (Reteta Video)"
 
Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

ingrediente

4 portii

   1 sfecla rosie
   4 cartofi mari
   1 ceapa
   2 rosii mari
   1 ardel rosu
   1 morcov mare
   patrunjel
   sare dupa gust
   o cana de bors de Bors de putina

mod de preparare

Pentru inceput, vom curata, vom spala si vom taia legumele ca pentru ciorba. Vom lua o oala de vreo 4 litri, in care vom pune 2-3 linguri de ulei si vom cali ceapa si morcovul pe care l-am dat prin razatoarea mica. Dupa 2-3 minute, adaugam si restul de legume si completam cu apa, astfel incat legumele sa fie cuprinse de ea. Lasam sa fiarba pina cind se inmoaie, cca. 20-30 minute si sa se imprieteneasca componentele. La final, adaugam si patrunjelul verde tocat, o cana de bors acru de putina, mai fierbem 5-10 minute, dupa care inchidem focul.
Incearca si Bors de urzici cu hamei
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.