Ciorba ruseasca

Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Ciorba ruseasca

Ingrediente

  • 1 sfecla rosie;
  • 4 cartofi mari;
  • 1 ceapa;
  • 2 rosii mari;
  • 1 ardel rosu;
  • 1 morcov mare;
  • patrunjel;
  • sare dupa gust;
  • o cana de bors de Bors de putina

Mod de preparare

Pentru inceput, vom curata, vom spala si vom taia legumele ca pentru ciorba. Vom lua o oala de vreo 4 litri, in care vom pune 2-3 linguri de ulei si vom cali ceapa si morcovul pe care l-am dat prin razatoarea mica. Dupa 2-3 minute, adaugam si restul de legume si completam cu apa, astfel incat legumele sa fie cuprinse de ea. Lasam sa fiarba pina cind se inmoaie, cca. 20-30 minute si sa se imprieteneasca componentele. La final, adaugam si patrunjelul verde tocat, o cana de bors acru de putina, mai fierbem 5-10 minute, dupa care inchidem focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci