Ciorba de peste

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de peste

Ingrediente

  • 2 cepe
  • un morcov
  • o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa)
  • 1 l bors
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • 1 kg cozi si capete de peste (am avut de crap si caras)
  • ardei rosu si verde (am folosit congelat)
  • telina (am folosit congelata)
  • leustean si patrunjel

Mod de preparare

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.

Cand incep sa se inmoaie turnam cca 1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.

Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare. Adaugam rosiile pentru ciorba.

Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert.

Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.

Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori