Alaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie
Mai intai portioneaza puiul si pune-l la fiert in apa rece.
Curata legumele pentru ciorba si toaca-le marunt.
Aduna spuma formata la suprafata si apoi adauga legumele in ciorba.
Lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea este fiarta si pregateste intre timp taieteii.
Bate ouale cu sare si ulei, apoi adauga faina.
Framanta aluatul pana devine elastic, presara faina pe masa si intinde o foaie subtire de tot.
Pune putina faina peste foaia de taietei, apoi ruleaz-o si taie taietei subtiri cu un cutit bine ascutit.
Lasa taieteii deoparte si adauga rosiile in ciorba, apoi mai lasa sa dea cateva clocote.
Pune borsul si cand incepe sa fiarba din nou adauga taieteii
Ciorba de pui este gata, nu imi mai ramane decat sa ii presar leusteanul tocat deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii