Se spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se indeparteaza spume cand da in clocot si se lasa sa fiarba la foc m
Se spala carnea, se taie bucati si se pune sa fiarba intr-un litru de apa rece. Se indeparteaza spume cand da in clocot si se lasa sa fiarba la foc mic, cu oala acoperita, pana cand carnea se inmoaie bine. Atunci se pune zarzavat de supa, curatat si spalat si se lasa sa fiarba in continuare. Cand zarzavatul a fiert, se scoate si se lasa pe farfurie ca sa se foloseasca ca garnitura la un fel de mancare. In supa se pune orezul fiert separat, se acreste cu zeama de la o lamaie, se da in clocot si se potriveste de sare.
Se drege cu o cana de smantana batuta impreuna cu un ou crud. Se serveste fierbinte.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba spanac
Supa ciuperci
Ciorba radauteana
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura Mena
Comentarii
Adaugă comentariu