Ciorba acra de carne

Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui
  • 1-2 cepe
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri smintina
  • patrunjel verde
  • zeama de lamiie sau otet
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smintina si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecind bine. Se presara cu patrunjel tocat fin. Se acreste cu zeama de lamiie sau otet, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori