CIorba Aita

Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine imp

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovii potriviti
  • 2 radacinii patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 pieptii de puii
  • 1 cutie smantana
  • 6 oua
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • verdeata
  • 3l apa

Mod de preparare

Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea se scoate din supa si zarzavatul care se taie sau se da pe razatoarea mare si carnea se taie fisiute.

Supa care o avem se strecura si se pune la foc cu toate ingredientele, se lasa sa fiarba putin, se potriveste de sare, vegeta dupa gust si se lasa sa dea un clocot.

Dupa ce ne-am asigurat ca este fiarta si buna de sarata se stinge aragazul.

Acum intr-un castronel se bate cele 6 oua cu 2 linguri de otet si dupa ce a respirat putin ciorba se pune ouale si mestecam.
Inainte de a servi ciorba se face usturoiul pisat bine peste care se pune smantana si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cat doreste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
3
Borsuri

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)

Desigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
Briose cu ciocolata
4
Prajituri

Briose cu ciocolata

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...

Briose cu ciocolata
Ciorba de perisoare
5
Borsuri

Ciorba de perisoare

O ciorba cu multe....multe legume calite!

Ciorba de perisoare
Parteneri
Prajitura Bucataras
Bucataras.RO

Prajitura Bucataras

Am pregatit aceasta prajitura pentru toata familia "Bucataras"! Pentru mine "Bucataras" inseamna foarte mult,m-am atasat de...

Prajitura Bucataras
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!