Ciorbă de miel reţetă.Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala bine in 3-4 ape si se fierbe. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si ceapa inabusite in ulei. Carnea fiarta se scoate separat, se portioneaza si se adauga in ciorba. Se continua fierberea. Se adauga orez, smantana amestecata cu galbenusurile, tarhon, otet si sare si se mai fierbe cca 5 minute.
Ciorba ardeleneasca cu carne de miel se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postCum am facut eu: am pus la calit ceapa taiata marunt+un pic de sare; dupa cateva minute am pus si boiaua. Am pus carnea,...
Varza dulce cu puiCum da frigul, cum am chef de copt ceva si de facut aluaturi. De aceasta data am ales o reteta pe care am pus de mult ochii,...
PideOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii