Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in 2-3 ape si se fierbe. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, ceapa, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se adauga orez, tarhon si o compozitie formata din galbenusuri si smantana. Dupa 5-10 minute de fierbere se adauga sare si otet.
Ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat se serveste fierbinte.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataO prajitura absolut delicioasa. Nicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu mascarpone si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii