Loboda se curata, se spala in mai multe ape si se taie fasii. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege impurit
Loboda se curata, se spala in mai multe ape si se taie fasii. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege impuritati, se spala si se fierbe. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Ceapa verde si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Supa de oase se prepara folosindu-se reteta respectiva. Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovi, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orez si loboda. Dupa 10 minute de fierbere, se adauga otet si compozitia formata din faina, galbenusuri si smantana sau iaurt, impreuna cu tarhon si sare si se fierb circa 10 minute.
Ciorba se prezinta in bol, supiera sau cana, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii