Pentru ciorba ardeleneasca de salata cu smantana si marar salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5 - 10 minute.
Pentru ciorba ardeleneasca de salata cu smantana si marar salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5 - 10 minute. Se scoate cu sita, se scurge foarte bine si se lasa la racit. In acest timp, se taie marunt slaninuta si usturoiul si se pun la prajit in oala intr-o lingura de ulei. Salata racita se taie foarte marunt si se adauga peste usturoi si slanina. Se adauga imediat otetul lasind sa se caleasca putin si s alata. Se adauga 4 - 5 cani de apa si laptele si se lasa sa dea un clocot. Se ia de pe foc sa adauga mararul tocat fin si se drege cu ouale batute cu smantana. Atentie! Otetul trebuie adaugat inaintea laptelui in cantitatea necesara pentru a nu se taia ciorba.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDaca iubiti portocalele, ciocolata si va plac checurile umede, acesta ar putea fi desertul ideal. Am plecat de la reteta...
Chec umed cu portocale si glazura de ciocolata, nuca si scortisoaraIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii