Ciorba cu carnaciori este o reteta simpla de preparat. Gasiti ceasta reteta pe culinar.ro alaturi de alte retete de ciorbe sau supe cu carne.
Se curata zarzavatul, apoi se caleste in 50 ml ulei. Se pune apoi la fiert in 3 l de apa. Carnaciorii se taie bucatele si se adauga in oala cu ciorba. Dupa 25 de minute se adauga rosiile tocate precum si sucul acestora, apoi orezul. Se potriveste de sare si piper si se mai lasa la fiert 15-20 de minute. Spre final, se adauga verdeata tocata si se acreste cu zeama de lamaie, dupa care se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.
Ciorba se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Ciorba de miel
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii