Ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa

Pentru ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnati afumati (300 - 400 g)
  • cepe (1-2)
  • patrunjel (1 legatura)
  • otet (2 - 3 linguri)
  • faina (1/2 lingura)
  • oua (1)
  • smantana (2 linguri)
  • untdelemn (2 linguri)
  • apa (1 1/2 -2 l).

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas cu grasime. Se dizolva faina in putina apa rece si se toarna in supa. Se continua fierberea inca 30-40 minute. Cand cirnatii sint bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se mai dau cateva clocote, apoi se amesteca in ciorba un ou batut si smantana si se presara cu marar si patrunjel tocate.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci