Ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa

Pentru ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnati afumati (300 - 400 g)
  • cepe (1-2)
  • patrunjel (1 legatura)
  • otet (2 - 3 linguri)
  • faina (1/2 lingura)
  • oua (1)
  • smantana (2 linguri)
  • untdelemn (2 linguri)
  • apa (1 1/2 -2 l).

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carnati afumati cu smantana si ceapa se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas cu grasime. Se dizolva faina in putina apa rece si se toarna in supa. Se continua fierberea inca 30-40 minute. Cand cirnatii sint bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se mai dau cateva clocote, apoi se amesteca in ciorba un ou batut si smantana si se presara cu marar si patrunjel tocate.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc