Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare; se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina si cuburile MAGGI; se fierb cca 10 minute. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga orezul si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana (sau iaurt). Se adauga sare de lamaie si marar verde.
Ciorba cu carne de manzat (a la grec) se serveste fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii