Ciorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Ciorba se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si ceapa inabusite in ulei. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea, adaugandu-se orez, ceapa verde si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana sau iaurt. Se continua fierberea inca 5 minute. Se adauga marar verde, sare de lamaie si sare dupa gust.
Ciorba cu carne de miel (a la grec) se serveste fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii