Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul, patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea de pui se fierbe timp de 10 minute in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se
adauga morcovii, telina, ceapa si cuburile MAGGI. Cand carnea si legumele sunt fierte, se pun rosiile si orezul. Se adauga leusteanul si patrunjelul verde (1 din cantitate).
Ciorba cu carne de pui si rosii se serveste fierbinte; deasupra se presara restul de patrunjel verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii