Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul, patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea de pui se fierbe timp de 10 minute in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se
adauga morcovii, telina, ceapa si cuburile MAGGI. Cand carnea si legumele sunt fierte, se pun rosiile si orezul. Se adauga leusteanul si patrunjelul verde (1 din cantitate).
Ciorba cu carne de pui si rosii se serveste fierbinte; deasupra se presara restul de patrunjel verde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteO combinatie care mie imi place tare mult, cea de ciocolata si menta...
Negresa cu mentaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii