Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi.
Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul verde se spala, se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga telina, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi si cuburile MAGGI. Cand cartofii au fiert, se adauga pasta de tomate, rosii, leustean verde, bors si sare. Se mai fierbe 5 minute.
Ciorba cu carne de vita si legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii