Ciorba cu carne de vita si legume

Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 400 g
  • telina radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • cartofi - 400 g
  • rosii proaspete - 200 g
  • bors/sare de lamaie - 750 ml/3 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • leustean verde - 1 legatura
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul verde se spala, se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga telina, morcovi, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi si cuburile MAGGI. Cand cartofii au fiert, se adauga pasta de tomate, rosii, leustean verde, bors si sare. Se mai fierbe 5 minute.

Ciorba cu carne de vita si legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci