Pentru ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana spalati carnea, taiati-o in bucati si puneti-o la fiert in 2 ½-3 l de apa.
Pentru ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana spalati carnea, taiati-o in bucati si puneti-o la fiert in 2 ½-3 l de apa. Luati spuma, adaugati putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Acestea, zarzavaturile, pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul cu carne. Lasati ciorba sa fiarba incet, in vas acoperit. Cand carnea este aproape gata, puneti orezul spalat, amestecati repede sa nu se lipeasca de fundul vasului. Acriti ciorba cu borsul fiert separat, lasati sa clocoteasca impreuna cateva minute, puneti tarhonul tocat fin si acoperiti vasul, luindu-l de pe flacara. Dregeti ciorba cu galbenus de ou si iaurt sau smantana proaspata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii