Ciorba cu fasole verde

Ciorba cu fasole verde este o ciorba de legume traditionala. Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mari. Morcovii si ceapa se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde proaspata - 600 g
  • rosii proaspete/conservate - 250 g/125 g
  • supa de oase - 1 l sau 1 l apa
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • pasta de tomate - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 50 ml
  • smantana/iaurt - 100 g/200 g
  • marar verde - 1 legatura
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • otet - 30 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ciorba cu fasole verde este o ciorba de legume traditionala. Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mari. Morcovii si ceapa se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Se prepara supa de oase, care se fierbe cu ceapa, morcovii si fasolea verde inabusite in ulei. Cand fasolea este aproape fiarta, se adauga pasta de tomate, rosii si marar verde. Se fierb impreuna cca 8 minute. La sfarsitul fierberii se adauga sare si otet.

Ciorba cu fasole verde se serveste fierbinte, cu smantana si patrunjel verde deasupra.

 


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori