Ciorba cu perisoare din carne de pui este o reteta de ciorba potrivita pentru sezonul rece. Este o ciorba cu chiftele delicioasa.
Ceapa, morcovul, țelina si ardeiul se taie dupa gust sau eventual se rad. Legumele se pun la fiert cu 2 l apa. Cand sunt aproape fierte se adaugă cartofii taiati cuburi si orezul spălat si scurs. Carnea de pui se amesteca cu sare, piper, oregano si oul bătut ușor. Cu mana umeda se modelează perișoare care se pun in supa ce clocotește încet. Cand toate sunt fierte se adaugă borșul si se mai da un clocot.
îmi plac următoarele funcții: Vasul cu grosimea de 2 mm nu permite lipirea mâncării iar functia 3D permite distributia uniforma a caldurii.
Ciorba cu perisoare se serveste cu verdeata proaspata si eventual smantana
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiSpalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si cateva...
Ardei bulgaresti cu telina in otetSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii