Pentru ciorba cu perisoare si legume ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie marunt.
Pentru ciorba cu perisoare si legume ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se taie felii. Carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu 50 g ceapa. Leusteanul si patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se opareste (30 g). Borsul se fierbe si se strecoara. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza. Ceapa, telina, morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina se pun la fiert in 2 l de apa. Se fierb cca 10 minute. Carnea tocata se amesteca cu ou, sare, orezul oparit si 1 patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in perisoare care se stropesc cu apa si se aseaza pe un platou. Perisoarele obtinute si orezul ramas se adauga in ciorba. Cand perisoarele sunt fierte se adauga pasta de tomate, rosii si se fierb impreuna 5 minute. Se adauga bors, leustean verde si se continua fierberea 5 minute.
Ciorba cu perisoare si legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliUn gulas facut de mine trebuie sa contina in mod evindent: carnea de vitel, chiar daca nu am suficienta si vreau sa fac o...
Gulas de vitelAcum, ca e sezonul capsunilor dulci si aromate, pregatim fel si fel de prajituri. Aceasta este una din ele, pufoasa si...
Desert prajitura cu capsuni si iaurt
Comentarii