Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba cu perisoare, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne tocata de miel, morcovi, telina, orez, smantana, ou, suc de lamaie.
Ciorba cu perisoare si leustean se prepara asa: se curata si se taie legumele, iar apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Intre timp, se prepara perisoarele pentru care se amesteca carnea tocata cu orezul fiert pe jumatate, ou si sare dupa gust. Se framanta compozitia si, cu mana umeda, se modeleaza perisoarele. Apoi se pun in oala impreuna cu legumele si se lasa sa fiarba 30 de minute.
Ciorba de perisoare si leustean se serveste calda cu leustean tocat si cu smantana.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAm facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii