Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba cu perisoare, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne tocata de miel, morcovi, telina, orez, smantana, ou, suc de lamaie.
Ciorba cu perisoare si leustean se prepara asa: se curata si se taie legumele, iar apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Intre timp, se prepara perisoarele pentru care se amesteca carnea tocata cu orezul fiert pe jumatate, ou si sare dupa gust. Se framanta compozitia si, cu mana umeda, se modeleaza perisoarele. Apoi se pun in oala impreuna cu legumele si se lasa sa fiarba 30 de minute.
Ciorba de perisoare si leustean se serveste calda cu leustean tocat si cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii