Ciorba cu spanac este o ciorba de legume foarte sanatoasa. Spanacul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Ciorba cu spanac este o ciorba de legume foarte sanatoasa. Spanacul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras si morcovii, se curata, se spala si se taie marunt. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe in 200 ml apa. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa sau bors fiert. Spanacul se inabusa in 50 ml ulei si se pune la fiert impreuna cu ceapa, ardei gras si morcov. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga restul de bors fiert, pasta de tomate, orezul fiert si sare dupa gust. Se mai lasa la fiert inca 5 minute.
Ciorba cu spanac se serveste fierbinte, cu leustean verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii