Ciorba cu spanac este o ciorba de legume foarte sanatoasa. Spanacul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Ciorba cu spanac este o ciorba de legume foarte sanatoasa. Spanacul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras si morcovii, se curata, se spala si se taie marunt. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe in 200 ml apa. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa sau bors fiert. Spanacul se inabusa in 50 ml ulei si se pune la fiert impreuna cu ceapa, ardei gras si morcov. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga restul de bors fiert, pasta de tomate, orezul fiert si sare dupa gust. Se mai lasa la fiert inca 5 minute.
Ciorba cu spanac se serveste fierbinte, cu leustean verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii