Punem oasele la fiert in cca 5 l apa cu 1 lingura de sare si se lasa sa fiarba la foc mic se ia spuma deasupra. In timpul in care oasele fierb se cale
Punem oasele la fiert in cca 5 l apa cu 1 lingura de sare si se lasa sa fiarba la foc mic se ia spuma deasupra. In timpul in care oasele fierb se caleste cele 400 gr. de amestec de legume pe 2 linguri rama, iar varza creata se taie fidea subtire.
Cand carnea de pe oase a fiert, se strecoara supa, se ia carnea ce vine de pe oase (ce nu se lasa asa pe os ) si se pune la fiert in alt vas. Acum se adauga legumele calite si telina rasa cu care se lasa sa dea cateva clocote si apoi se pune si varza creata taiata.
Cand varza este fiarta se pune 4 linguri de verdeata ptr ciorbe (eu prepar in casa acest amestec ptr. iarna. Se taiem frunze de leustean, telina, patrunjel, se pune rosii macinate si sare , se pun in borcane) si se lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se potriveste de sare daca mai e nevoie. Se poate pune si o jumate de ardei iute daca va place ciorba mai picanta .
La sfarsit adaug bors magic cate 1 lingura mare la 2 litri de ciorba. Se poate adauga si mai mult bors daca va place mai acra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii